De meest exclusieve bestemmingen van Borneo

Een selectie van de meest exclusieve locaties en accommodaties op Borneo. Van luxe resorts op unieke bestemmingen tot uitzonderlijke natuurreservaten zoals Danum Valley en Maliau Basin, diep in het hart van Borneo. Bekijk onze favoriete exclusieve bestemmingen van Borneo en laat je inspireren voor je eigen reis op maat.

Danum Valley is dé locatie voor het ervaren van de natuurlijke rijkdom van Borneo. Een overvloed aan unieke flora en fauna maken van een trekking een ongekende natuurervaring.
Ontsnap naar een plek waar elegantie en beeldschone natuur samenkomen in een exclusieve setting. Op het prachtige tropische eiland Pulau Gaya kom je heerlijk tot rust.

Uitgelicht

1. pulau lankayan opt.jpg
Pulau Lankayan is de perfecte plek om alles om je heen te vergeten en je enkel te focussen op waar je bent. In dit afgelegen paradijs is het met volle teugen genieten.
Parelwitte stranden met wuivende palmbomen aan het oppervlak en een zeldzame rijkdom onder water. Pulau Mabul biedt het beste van twee werelden.
Ga op verkenningstocht door een stuk natuur dat zich door de tijd heen heeft ontwikkeld tot een bijzonder pure wildernis. Maliau Basin is één van de beste plekken in Borneo om de wonderen van het oeroud regenwoud te ontdekken, waar slechts maar weinigen je voor zijn gegaan.
Met een ambiance van rust en sereniteit is Pulau Pom Pom hét eiland voor degene op zoek naar afzondering. Op dit eiland is het motto ontspannen in luxe.