• Een paradijselijk uitstapje in exclusiviteit
    Apulit Island
  • Een paradijselijk uitstapje in exclusiviteit
    Apulit Island

Een paradijselijk uitstapje in exclusiviteit

Apulit Island

Het noorden van Palawan is bezaaid met prachtige pareltjes van eilanden met afgezonderde baaien en verlaten witte zandstranden met palmbomen. Naast Pangulasian Island en Miniloc Island behoort daarbij ook het wonderschone Apulit Island.

Gelegen in de Taytay Bay waar je perfect je tijd kunt besteden in exclusiviteit en een paradijselijk decor. Het enige resort op het eiland is het El Nido Resorts Apulit Island Resort en is meerdere malen bekroond voor het duurzame karakter en de ecologische stimuleringen voor de omgeving. Hier draait alles om rust, romantiek en comfort. Luier overdag in de zon op het met palmen bezaaide zandstrand van het eiland en kies voor een massage in een van de cabana’s op het strand. Tuur in de avond naar de miljoenen sterren van de Melkweg, die goed zichtbaar is bij een heldere hemel. In de omgeving van Apulit Island zijn ook diverse activiteiten te doen. Het 5* PADI duikcentrum biedt de mogelijkheid om te duiken en snorkelen bij een van de tien duikstekken rondom het eiland, waaronder de duikstekken bij Nabat Island en Noa-Noa Reef, die worden beschouwd als de mooiste duikstekken in de regio. Ook zijn er diverse grotten te betreden vanuit zee. Zo kun je samen zwemmen in Lovers Cave of de North Cave. Ook is het mogelijk om naar het hoogste punt van het eiland te klimmen, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over Taytay Bay. In totaal heeft Apulit Island Resort 50 waterbungalows die comfortabel zijn ingericht volgens een traditioneel Filipijnse stijl. Het resort heeft verder een uitgebreid restaurant, een spa met verschillende Aziatische en Europese behandelingen en een activiteitencentrum.

Aanbeveling
Kies voor een privé picknick lunch of diner op een van de stranden rondom Apulit. Zo heb je echt het gevoel samen te zijn achtergelaten op een onbewoond eiland. Een fantastische ervaring!