Duikreizen Sri Lanka

Onze duikreizen Sri Lanka zijn afwisselende rondreizen waarbij cultureel erfgoed, fraaie safariparken en weelderige natuurparken worden gecombineerd met het diverse leven onder water. Een bijzondere ervaring voor zowel de beginnende als de ervaren duiker.

Diving Wonders

16-daagse individuele duikreis Sri Lanka

v.a. € 1820Excl. internationale vluchten

Een afwisselende duikreis naar een van de betere duikplekken in het oosten van Sri Lanka. Maak kennis met het pracht en praal van de oceaan in Trincomalee en Pasikuda. Het leven on...

v.a. € 1820Excl. internationale vluchten
Een afwisselende duikreis naar een van de betere duikplekken in het oosten van Sri Lanka. Maak kennis met het pracht en praal van de oceaan in Trincomalee en Pasikuda. Het leven onder water is fascinerend om te zien en een bijzondere ervaring voor zowel de beginnende als gevorderde duiker. Boven het wateroppervlak maak je kennis met de rijke cultuur van Sri Lanka tijdens een bezoek aan de culturele driehoek. Je beklimt de Pidurangala Rock, wat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over de uitgestrekte groene valleien en verkent het dorpje Dambulla per fiets.
Highlights:• Ontdek bijzonder onderwaterleven aan de oostkust
• Fraaie vergezichten vanaf de top van de Pidurangala Rock
• Bezoek de dorpjes van Dambulla per fiets
• Sluit de reis af aan de uitgestrekte zandstranden van Pasikuda