• Cruise langs tropische eilanden en afgelegen baaien bij Nosy Be
    Nosy Be
  • Cruise langs tropische eilanden en afgelegen baaien bij Nosy Be
    Nosy Be

Cruise langs tropische eilanden en afgelegen baaien bij Nosy Be

Nosy Be

Laat je besef van tijd gaan en leef in harmonie met het ritme van de zee. Staar naar klotsende golven, mooie zonsop- en ondergangen en een fonkelende sterrenhemel. Spring in kristalhelder water en snorkel met kleurrijke tropische vissen of stap aan land om de bijzondere flora en fauna van het regenwoud te ontdekken. Pak een middagdutje en droom weg in de schaduw van een palmboom en vertel verhalen bij het kampvuur in de avond.

Dobberen in de wateren langs tropische eilanden, afgelegen vissersdorpjes, mangroven en sublieme witte stranden in het noordwesten van Madagascar is een belevenis als geen ander! Maak een cruise in een authentieke houten boot met lange zeilen (een Boutre) of in een pirogue met zeilen. Traditionele boten waar al eeuwenlang gebruik van wordt gemaakt, onder andere voor de transport van handelswaar zoals fruit, rijst, kokosnoten, kippen en gedroogde vis. Een gepassioneerde en ervaren bemanning, die de regio rondom Nosy Be uit hun hoofd kennen, zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. De kok bereidt heerlijke lokale maaltijden van verse producten en je overnacht in een tent op verlaten stranden van het vaste land of eilandjes. In eenvoud en primitiviteit ligt de schoonheid. Vang de wind in de zeilen en maak je gereed voor onverwachte ontmoetingen tijdens een unieke cruise in je reis door Madagascar!

Aanbeveling
Om een cruise echt goed te ervaren, raden we aan om een tocht van minimaal 2 nachten te maken. De duur van een cruise bepaal je helemaal zelf en kan variëren van een paar dagen tot twee weken of langer. Onderneem een privé cruise of stap op een boot samen met andere reizigers. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Deze highlight komt voor in de volgende voorbeeldreizen: