• Anjajavy: Pure verwenning in een exotisch verblijf
    Anjajavy
  • Anjajavy: Pure verwenning in een exotisch verblijf
    Anjajavy

Anjajavy: Pure verwenning in een exotisch verblijf

Anjajavy

Aan een afgelegen stuk noordwestkust van Madagascar dat enkel per vliegtuig toegankelijk is, ligt het onbekende Anjajavy schiereiland. Een absolute droomplek! Als je naar iets op zoekt bent van de radar in je reis door Madagascar, dan is de exclusieve Anjajavy Lodge het antwoord. Ontspanning, romantiek en rustgevendheid zijn hier het credo.

Het ongerepte Anjajavy schiereiland heeft een natuurlijke diversiteit van mangroven en kleine kreken met verbazingwekkende schoonheid, tsingy van alle soorten en maten, spectaculaire rotsformaties, gastvrije Sakalava dorpjes met rieten hutjes, maar bovenal fantastische lege witte zandstranden. Grenzend aan de stranden zijn dichte regenwouden waar unieke flora en fauna zich schuil houdt waaronder de bruine maki, de Coquerel sifaka, boszwijnen, kameleons en de halsbandleguaan. De pracht en praal van het schiereiland kan goed worden ontdekt vanuit de Anjajavy Lodge. De lodge beschikt over luxe comfortabele villas met een privé terras, gemaakt van gepolijst palissander hout met palmrieten daken, die pal aan het strand zijn gelegen. De Anjajavy Lodge beheert een groot natuurreservaat en is actief betrokken in de samenwerking met lokale gemeenschappen en voorziet mensen van de omliggende dorpjes van werk. Maak fascinerende wandelingen langs de kust en door het regenwoud met picknicks, vaar naar verborgen baaien met heilige baobab bomen en grotten met oude Sakalava graven, zwem en snorkel bij mooie riffen of relax op je eigen strand terwijl je tuurt naar vissersbootjes. Een bezoek aan het Anjajavy schiereiland is een beleving die je voor altijd zal bijblijven!

Aanbeveling
Door de afgezonderde ligging komt een verblijf op het Anjajavy schiereiland met een prijskaartje. Als voordeliger alternatief voor de fenomenale Anjajavy Lodge, kunnen we de prachtige Lodge des Terres Blanches van harte aanraden.